tiistai 12. toukokuuta 2015

Septicbag - Silmukanytimestä haaste

On top of the morning to ya laddies!Elikkä heippa vaan kaikille. :) Viimepäivityksestä onkin ehtinyt jälleen vierähtää viikko jos toinenkin. Pääsykokeisiin lukiessa aikaa käsitöille ei meinaa riittää, mutta tämän kuun Silmukanytimestä haasteen aihe, lempiväri, inspiroi minua niin paljon, että päätin ryhtyä toimeen.
Tässä työssä yhdistyi myös kätevästi tämän hetken lemppari gamerini ja youtube-persoona Jacksepticeye.

Saanko esitellä Sam The Septicbag.


Vuorikankaaksi laitoin kangasta, jonka kuviot toi itselle mieleen Irlannin.

Tätä pitää ehkä hieman avata, koska suuri vihreä silmämuna ei ehkä soita kelloja niillä, jotka eivä ole Jacksepitceyen videoita katsoneet. Elikkäs. Jacksepticeye on hyvin kovaääninen ja energinen jeppe Irlannista, joka pelaa erilaisia pelejä ja julkaisee näitä pelivideoita youtubessa. Hänen kanavansa logona on vihreä septinen silmä, joka on nimeltään Sam.

Kanavan logo ja banneri


Jack and Sam

Olin jo ennen haastetta ajatellut tehdä jotakin fanijuttuja logoon liittyen ja kehittelin ideaa laukusta, joka olisi samalla tämä silmä. Näinpä tämän kuun haasteen teema yhdisty sopivasti suunnitelmiini, joten sain pätevän syyn toteuttaa itseäni, kiitos Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus blogien pitäjille.

Haasteen lisähaasteena oli minulle verrattain uusi tekotapa, nimittäin ompelukoneella ompelu. Onhan sitä koulun rättikässässä kaikenlaista tietysti tullut tehtyä, mutta se ei ole tuntunut sillä tavalla omalta jutulta kuin neulominen. Nyt kuitenkin uuden ompelukoneen myötä ajattelin tehdä uuden aluevaltauksen käsityömenetelmien saralla. :)

1 kommentti:

  1. Aika pähee! :) Eksyin sittemmin kattomaan herran videoita itekkin kun juutuubi suositteli mulle Dumb ways to die 2 videota ja pitihän se kattoo sit se ykkönenkin... :D Hieno mies on - ja hieno silmä!

    VastaaPoista